Wie zijn wij ?

CD net werd in 1978 opgericht en ging in 1986 als coöperatief bedrijf verder. Het schoonmaakbedrijf werd zes jaren later overgenomen door een gedreven stel ondernemers, Emmanuel en Anne de Hemptinne. Sindsdien is het een naamloze vennootschap.

De ambitieuze eigenaars hebben de lat hoog gelegd om het bedrijf te laten groeien. Van meet af aan zijn de nieuwe richtlijnen: kwaliteit, degelijkheid en professioneel werk leveren. Ze willen de structuren en werkmethodes van de onderneming moderniseren. Ze laten zich omringen door een goed administratief team, en stellen inspecteurs aan die als taak hebben de zorgvuldig gekozen schoonmakers te vormen en te begeleiden.

De kwaliteit en de degelijkheid die het bedrijf voor ogen had worden al snel bereikt. De nieuwe directie tracht in te spelen op de wensen van de klanten door aandachtig naar hen te luisteren en voor hen beschikbaar te blijven.

De goede naam van de onderneming staat nu als een paal boven water. Toch blijven directie en personeel enthousiast en werken ze onverminderd door aan de verbetering van de aangeboden diensten. Ze gaan graag nieuwe uitdagingen aan om hun vaardigheden op de proef te stellen, ze passen zich steeds aan en blijven zoeken naar de beste manier om de wensen van hun klanten tegemoet te komen.

U kunt ze vertrouwen. Kies voor het beste met CD net !