De aangeboden schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf CD net is gespecialiseerd is het regelmatige onderhoud van kantoren, galeries, winkels en de gemeenschappelijke ruimten van appartements- of bedrijfsgebouwen over de hele Brusselse regio. Onze vaardigheden rijken echter verder. Dit ontdekt U in de verschillende rubrieken van deze website.

We zijn een familiebedrijf met 23 jaar ervaring. Door nauw in contact te blijven met onze klanten proberen we een vertrouwensklimaat op te bouwen die we noodzakelijk vinden om onze taak uit te voeren, precies in de lijn van hun verwachtingen. We streven transparantie en helderheid na door te werken op basis van een gedetailleerde lastenboek.

We zijn steeds beschikbaar en blijven betrokken bij onze klanten om zo snel in te grijpen mocht zich een probleem voordoen. We zoeken naar oplossingen en werken met hen mee door de last van het onderhoud van hun infrastructuur op ons te nemen, zodat ze zich volledig op hum werk kunnen richten.

We hanteren vaste, forfaitaire prijzen, waardoor onze klanten niet voor vervelende verassingen komen te staan. En voor ons is elke klant een klant apart. We verrichten de taken op de afgesproken tijden en houden ons daar nauwgezet aan.

Daarbij komt dat CD Net verantwoord omgaat met de natuur, en een gamma milieuvriendelijke producten heeft geselecteerd.

Kiest U voor CD net, dan garanderen we U dat U bedient wordt door gekwalificeerd personeel, wiens werk regelmatig gecontroleerd wordt, om U de hoogste kwaliteit aan te bieden.

CD net houdt zich op de hoogte van alle innovaties in de sector om steeds de modernste technieken toe te passen en een optimaal resultaat te na te streven bij het uitvoeren van onze taken. Hierbij geven we ook alle aandacht aan het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers.